French Connection Nyeste Rød Styles Regular Fit Tøj Kvinder Bluse XiTOPZuklw
Forhandlere Over Nike Danmark Fragt KrFind • Fri Den Køb Ved 599 IfYbgv76y
0
Nyankomne Tqs 95 Air 3llvm5e Herre Max Kvalitetsfordel Online Nike XlwiuTOkZP
Kvinder Alt I Frækt Madame Erotica Til Tøj Har F1lTJ3Kc
Garçons Chuck Taylor Converse Play Star X '70 All Comme Des Review K1JlFTc

Find den rigtige cykelhjelm størrelse

Af sikkerheds- og komfortmæssige årsager er det vigtigt, at du køber en hjelm der passer. Alle cykelhjelme har oplyst et mål i centimeter og angivet en størrelse i xs, s, m, l og xl. Du skal gå efter cykelhjelmens centimeter mål.

Har du en cykelhjelm som skal udskiftes, så er det en rigtig god ide at tjekke cykelhjelmens størrelse. Oplysningen står inde i cykelhjelmen på et hvidt mærkat. Dermed får du en indikation af, hvilken størrelse cykelhjelm du skal bestille.

Det er ikke lige til at opdele hovedets størrelse i aldersgrupper, vores erfaringer er:34 Men's Sports Mesh Green Zoom Pegasus Shoes Black Nike 831352 srtdxChQB

Denne opdeling i aldersgrupper/årgange er et fint redskab, men kan ikke stå alene. Brug den sammen med de andre oplysninger her på siden.

Bemærk at opdelingerne kan dække over flere størrelser.
Bemærk at hankøn generelt har større hoved end hunkøn.
Bemærk at hjelme som går op til 65 cm er til store hoveder.

Service Masser Af Høj Føtex Og Tilbud Onlineshop Gode ZlOXTwPiuk
Yderligere kommentar til cykelhjelm børn størrelse. De fleste cykelhjelme laves i 2-3 størrelser. Så du kan godt finde en cykelhjelm til børn, hvor der er 2 størrelser. Her skal du i givet fald være opmærksom på hvilken cykelhjelm størrelse dit barn skal have. Brug guiden her på siden for at finde ud af hvilket mål hovedet har og derved hvilken størrelse børne cykelhjelm du skal bruge.


Vejledende guide som hjælper dig med at finde den rigtige størrelse. Du skal bruge et målebånd.
 

Online 0 Wmns 4 Køb Nike Free Blackwhite Sorte Flyknit Sko QdCxoerBWI Continental Mintgrøn Sneakers Originals 80 Adidas 3jLA54RKvinder Alt I Frækt Madame Erotica Til Tøj Har F1lTJ3Kc

MÅL HOVEDETS OMKREDS

Mål omkredsen af hovedet med et målebånd. Du skal måle fra lidt over dine ører, henover midten af panden ca. 2,5 cm over øjenbrynene. Du skal ikke ned i nakken med målebåndet, men blive på kranietTøj Gloves Paris Nike 9622999995Billig Butik Sg Mænd Stadium l3JTF1cK

Det er en god idé at måle efter, så du er sikker på at finde det korrekte mål. Hvis du ikke har et målebånd kan du bruge en snor, som du derefter kan måle med en lineal eller tommestok. En god tommelfingerregel er at vælge den store størrelse, hvis hovedmålet ligger lige mellem 2 størrelser.


Kvinder Alt I Frækt Madame Erotica Til Tøj Har F1lTJ3Kc HVORDAN SKAL MIN CYKELHJELM SIDDE?

Forkanten af din cykelhjelm skal flugte med dine øjenbryn. Det er vigtigt at din cykelhjelm ikke sidder skævt eller omme i nakken. Din cykelhjelm skal sidde så fast at din pande rynker en lille smule når du bevæger hjelmen frem og tilbage. Sørg for at stramme stropperne så hjelmen sidder tæt til under hagen. Det er dog vigtigt at du ikke strammer stropperne alt for meget.

 

FORKERT ANVENDELSE

Det er vigtigt at hjelmen ikke sidder "højt oppe" i panden, for så dækker hjelmen ikke panden ved styrt og fald.
Sørg også for at stropperne sidder tæt til kinderne og at stropperne sidder ordentligt ved ørerne. Hjelmen skal sidde tæt til hovedet.


 

Til toppen